Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Düvenci’den bin ağaçlık zeytin ormanına destek

Sonsuzluğun, barışın simgesi olan zeytin ağaçları, nesiller boyunca kalacak; tıpkı Oriflame'in 50'nci kuruluş yıldönümünde Kuşadası Kirazlı Köyü'nde kurduğu bin ağaçlık zeytin ormanı gibi... Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma adına önemli bir katkıda bulunan Oriflame, marka elçisi Ceyda Düvenci'nin katılımıyla geçtiğimiz günlerde ormanın kuruluşunu kutladı. Proje kapsamında ağaçlardan toplanacak zeytinlerin satışından elde edilecek gelir, Kuşadası Kirazlı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne aktarılacak. Böylece hem çevre bilincine, hem de bölgenin kalkınmasına destek verilecek. Düvenci, bu projeyle ilgili şunları söyledi:
"Sağlık her şeyin başı. Benim için olmazsa olmazım tabii iki çocuğum ve eşimden sonra mutluluk, aşk, başarı, insanın kendini eğitebilmesi, her alanda kesinlikle sonsuz barış ve kadın. Burada ailemin, yuvamın sembolü olan zeytin ağacından bin tane dikilmesi ve benim de buna dahil olmam gurur verici. Ağaçların üzerine aşk için kalpler kazınsın. Zeytinler taşlansın, güzel sofralarda mutluluklara ortak olsun."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA